Bli medlem.

Terminsstart VT-24

Intagningen för nya medlemmar under våren -24 öppnar tisdag 9/1 kl. 12.00 !

Befintliga medlemmar under hösten-23 kommer få förtur till grupperna under våren.

Bokningen kommer öppna för allmänheten tisdagen den 9 januari 2024 kl. 12.00.

Bokning och betalning ger bokad plats

Det kommer vara hårt tryck på platserna, så vi tillämpar inga intresseanmälningar. Ej heller provträningar. Endast bokning genom betalning ger en säkrad plats i gruppen.

Det är dock en ångerperiod på 14 dagar (där du kan provträna under dessa dagar), om det skulle vara så att det inte skulle passa. Pengarna betalas då tillbaka. Avbokning efter 14 dagar sker endast efter uppvisat läkarintyg.

Alla kampsporter + gym ingår i avgiften

Om du vill träna två olika kampsporter eller fler, så anmäler du dig till en av dem som blir din huvudsakliga kampsport. Vi lägger till dig i den andra gruppen, i mån av plats. Detta löser vi under den första träningsveckan. Byte av huvudkampsport sker på samma sätt.

De grupper som finns att boka, når du genom att boka dig här!

Välkomna!

Medlemsavgift

Välkommen som medlem till Samurang Fight Center IF. För att bli medlem i vår förening betalar du en medlemsavgift. Medlemskapet ger dig möjlighet att träna och tävla inom de specifika kampsporter som vi erbjuder. Avgiften betalas vid de olika terminsstarterna oavsett om du börjar på våren eller hösten och omfattar medlemsskap för innevarande kalenderår. I medlemsavgiften ingår en försäkring som gäller under pågående träning i våra lokaler.

Träningsavgift kampsporter (Tränarledd gruppträning)

För att träna på de schemalagda kampsportspassen behöver du betala en träningsavgift. Träningsavgiften är baserad per termin och ger dig möjlighet att träna en, flera eller alla kampsporter för en och samma avgift. I träningsavgiften för kampsportsträningen ingår dessutom att du kan träna fritt i vårt gym, nyttja träningssalar och kampsports-utrustning när det inte är schemalagda pass under förutsättning att det är öppet.

Vill du få möjligheten att träna på andra tider kan du komplettera genom att köpa en personlig nyckel s.k ”key-tag” och skriva på ett personligt avtal om villkor för nyttjande. Kostnaden för nyckeln är en engångskostnad.

Träningsavgift kampsportsgym

Om du inte vill träna på våra schemalagda pass men ändå utnyttja våra lokaler och utrustning för egen träning kan du teckna en speciell gymavgift och skriva på ett personligt avtal om villkor för nyttjande. I den avgiften ingår en egen personlig nyckel, ”key-tag” så att du kommer in i lokalen på egna tider (05.00-23.00 alla dagar). Behöver du utökad tid får du säga till).

Medlemsavgift
200 kr/år

Träningsavgift tom 12år
850 kr/termin

Träningsavgift från 13år (alla sporter inkl. gym)
1500 kr/termin

Gymavgift
1000 kr/termin

Gymavgift (träna samtidigt som barn tränar)
500 kr/termin

Key-Tag engångsavgift
500 kr

Engångsträning/ gästavgift
50 kr/träningspass (betalas på plats med swish)