Frivilliga sökes till funktionärsgrupp

För att underlätta arbete i vår ideella förening så har vi nu skapat en funktionärsgrupp för att lättare kunna få saker gjorda på klubben.

Daniel Resare kommer vara ansvarig för denna grupp och styra upp det hela. Det vi vill ha är frivilliga som kan tänka sig att hjälpa till med diverse saker. Bara för att man anmäler sig till gruppen så förbinder man sig inte till att man måste göra något just då utan det är för att när vi vid ett tillfälle ska göra saker ska lätt kunna få kontakt med någon som kan hjälpa till.

All form av hjälp är alltid uppskattat, så ni som känner att ni vill hjälpa till kan anmäla er till gruppen så tar Daniel kontakt med er när vi ska göra något. Det kan vara allt ifrån att ni känner att ni kan hjälpa till vid olika arrangemang som vi anordnar, typ tävlingar mm. Eller om ni kanske kan hjälpa till med något annat, typ om ni är elektriker, snickare mm Kan även vara om ni känner att ni vill vara med att anordna aktiviteter för medlemmarna utanför träning, tex hjälpa till när vi ska ha julfest och dylikt.

Som exempel så håller vi just nu på att kolla lite över att fixa lite klubbkläder med tryck på så om det är något ni vill hjälpa till med så behövs den hjälpen omgående.

Skriv till mailadressen funktionar@samurang.se och anmäl er, skriv även gärna vad ni kan tänka er att hjälpa till med så kan vi skapa en funktionärsbank.

Hälsningar Samurang Styrelse/Daniel Resare